nieuws

Agis vernieuwt verzuimmanager

Archief

Agis heeft de Verzuimmanager uitgebreid en een andere naam gegeven: Fit in Bedrijf. Fit in Bedrijf is een internetapplicatie voor het registreren van het ziekteverzuim. De werkgever kan kiezen de regie in eigen hand te houden, of volledig uit te besteden aan Agis.

Fit in Bedrijf is Poortwachter-proof omdat Agis blijft meekijken in de takenlijst. Als de werkgever het nalaat bepaalde Poortwachter-acties uit te voeren, dan trekt Agis aan de bel. De premie hangt samen met de mate van het uitbesteden van de regie, de wensen op het gebied van juridische ondersteuning, arbeidsgerelateerde zorg en het verzuimpercentage van het bedrijf en loopt op van € 10 per medewerker tot € 85. Agis richt zich met Fit in Bedrijf op bedrijven tot 250 medewerkers.
Volgens Verzuimmanager Ko Minderhoud is het unieke aan het product dat er eerst gekeken wordt naar mogelijke oplossingen binnen de reguliere zorg via bestaande polissen. “Dat is voor de werkgever voordeliger.” Fit in Bedrijf is vanaf eind mei via de site www.fitinbedrijf.nl te sluiten. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.