nieuws

Agis, Menzis en Delta Lloyd Zorg gaan samen

Archief

De zorgverzekeraars Agis en Menzis fuseren met de zorgtak van Delta Lloyd Groep

Zo ontstaat een maatschappij met vier miljoen verzekerden, kleiner dan Univé/VGZ (ruim 4,2 mln) maar groter dan Achmea (3,3 mln). De vennootschap – naam nog onbekend – wordt risicodrager voor polissen die verkocht worden via de labels Delta Lloyd (intermediair), ABN Amro (bank) en Ohra (direct); in 2007 blijven de huidige labels van Menzis en Agis nog in de lucht. De partijen krijgen alledrie een aandelenbelang van ongeveer eenderde. Delta Lloyd, die toegang krijgt tot de klantenbestanden van Agis en Menzis, zal een additionele kapitaalinjectie geven. Het bedrijf wordt geleid door Roger van Boxtel (Menzis).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.