nieuws

Agis-hoofdkantoor komt in Amersfoort

Archief

Het hoofdkantoor van de Agis Groep komt in Amersfoort. Het stond al geruime tijd vast dat het zou gaan om de driehoek Utrecht-Amersfoort-Hilversum.

In 2004 betrekt Agis een nieuw hoofdkantoor in Amersfoort. Hierop vooruitlopend wordt in het eerste kwartaal van 2003 het huidige kantoor in Amersfoort aan de Van Asch van Wijckstraat uitgebreid met een gehuurd en tijdelijk onderkomen aan de Berkenweg 11. Aan het eind van dit jaar wordt bekend waar het nieuwe hoofdkantoor komt. In het nieuwe kantoor komen 1.800 van de in het totaal 2.500 personeelsleden te werken.
Agis (1,8 miljoen zorgverzekerden) is ontstaan uit een fusie van de zorgverzekeraars Anoz (Apeldoorn), Anova (Amersfoort) en ZAO (Amsterdam). De werkzaamheden worden gebundeld en de drie genoemde labels verdwijnen. Wel wordt het label Cardian (Utrecht) voor collectiviteiten gehandhaafd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.