nieuws

Agis contracteert Turkse zorg

Archief

Agis heeft met klinieken in Turkije contracten gesloten voor zorgverlening aan verzekerden die in Turkije op vakantie zijn. Bovendien wordt in juni in Istanbul een servicecentrum geopend.

Met dertig ziekenhuizen en klinieken in Turkije heeft zorgverzekeraar Agis (Anoz, Anova, ZAO en Cardian) contracten gesloten. Ze zijn gevestigd in centrale plaatsen zoals Ankara, Atalya, Izmir en Istanbul. De zorg is bedoeld voor particuliere verzekerden en ziekenfondsverzekerden die in Turkije op vakantie zijn. Verzekerden van Turkse herkomst verblijven in de zomermaanden vaak voor langere tijd in Turkije. Door de zorg te contracteren snijdt het mes aan twee kanten: Agis krijgt grip op de kosten en de verzekerden krijgen betere hulp.
In juni opent Agis bovendien in Istanbul een servicecentrum dat 24 uur per dag is geopend. Het servicecentrum helpt verzekerden onder meer bij het verkrijgen van spoedeisende hulp.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.