nieuws

Agis-collectief voor Amant

Archief

Amant

De 3.000 medewerkers van Amant krijgen 10% korting op de basisverzekering en een korting van 15% op de aanvullende verzekering. Voor de 45.000 leden van Amant bedraagt de korting 6% op de basisverzekering en 5% op de aanvullende verzekering. Daarnaast hebben Amant en Agis een intentieverklaring getekend om gezamenlijk een dienstenpakket aan te bieden aan verzekerden van Agis. Bestuursvoorzitter van Amant, Siety de Jager, en bestuursvoorzitter van Agis, Eelke van der Veen, ondertekenen het contract.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.