nieuws

Agis biedt studenten voordelig aanvullingen

Archief

Met het oog op het nieuwe studiejaar biedt Agis studenten voordelige aanvullende pakketten aan op hun Studentenstandaardpakketpolis.

De drie pakketten die de studenten aangeboden krijgen, heten Compact, Compleet en Comfort en zijn nagenoeg gelijk aan de bestaande pakketten die onder die naam aan ziekenfonds- en particuliere verzekerden worden aangeboden. De studenten betalen hiervoor ongeveer 50% minder dan de ziekenfondsverzekerden. Voor ‘Compact’ betalen zij een maandpremie van e 5,95 (normaliter e 9,50), voor ‘Compleet’ e 11,95 (normaliter e 16,75) en voor ‘Comfort’ e 18,95 (normaliter e 26,75). Ook de eenvoudigste variant, de Compact, heeft een dekking voor fysiotherapie en voor buitenlandhulp.
De studenten kunnen op hun polis ook voordelig een tandartsdekking sluiten. Voor ‘Tandarts Compact’ betalen zij e 4 (normaliter e 5,50), voor Compleet e 6,75 (normaliter e 9,50) en voor Comfort e 10,25 (e 14,50).
Met de aanbieding creëert Agis de behoefte bij de huidige studenten om later ook een aanvullende polis te sluiten als zij zich bij het ziekenfonds moeten verzekeren, een maatschappijpolis sluiten, of – als die er tegen die tijd is – de verplichte basisverzekering moeten sluiten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.