nieuws

Aggregaat voorziet Voogd & Voogd van elektriciteit na explosie

Archief

De explosie afgelopen weekend in een zogeheten trafohuis (verdeelkast) in Middelharnis veroorzaakte een grote elektriciteitsstoring op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. Bij volmachtbedrijf Voogd & Voogd trad een noodstroomaggregaat in werking, waardoor alle systemen in de lucht bleven.

“Het noodaggregaat trad automatisch in werking en ons calamiteitenplan werd opgevolgd. Crisismanager Michael de Nijs had de leiding. Alleen de werkplekken hadden zonder stroom kunnen komen, omdat de eerste geluiden zeiden dat de storing een paar dagen kon duren. Maar ook dat is niet gebeurd”, aldus directeur Erik de Voogd.
“Op een doordeweekse dag hadden we met de werkplekken wel problemen gehad. Maar binnen 48 uur kunnen wij verkassen naar een ander pand om daar verder te werken, bijvoorbeeld na een brand. Dat huren wij van een gespecialiseerd bedrijf.”
De enige extra inspanning die geleverd moest worden, was het bijvullen van het aggregaat met dieselolie.
geslagen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.