nieuws

Afspraakverzuimers

Archief

Afspraakverzuimers

Minister Hoogervorst gaat het College Tarieven Gezondheidszorg vragen een tarief vast te stellen voor verzekerden die niet komen opdagen voor een operatie of een behandeling in het ziekenhuis (zie ook AM 18, pag. 53). Hij heeft dit gezegd in antwoord op vragen van het Tweede-Kamerlid Rouvoet (ChristenUnie).
Ongevallen
Onder het motto ‘Het overkomt toch altijd een ander’ voert Winterthur actie voor de ongevallenverzekering. De polis is te sluiten in vier bedragencombinaties. Er zijn aanvullende dekkingen voor auto- en motorpassagiers en voor tandheelkundige kosten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.