nieuws

Afscheid Thom Roos

Archief

Met een receptie in het Ohra-gebouw heeft Thom Roos afscheid genomen van (Delta Lloyd) Nuts Ohra. Roos was directeur van Nuts Ohra (aanvankelijk van Ohra) en werd bij de fusie met Delta Lloyd benoemd tot lid van de raad van bestuur van het nieuwe concern. Deze functie heeft hij nooit daadwerkelijk uitgeoefend. Na een sabattical leave bleek dat Roos niet wilde terugkeren. Op de receptie zei Roos (52), die vele jaren in de zorgverzekeringsbranche heeft gewerkt, tegen AM dat hij nog geen plannen heeft.

Op de foto wordt het echtpaar Roos geflankeerd door (links) Arie Langstraat, directeur Achmea Zorg (die 1 juli met pensioen gaat) en (rechts) Wim Dik (voormalig topman KPN) die commissaris was bij Nuts Ohra.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.