nieuws

Afscheid Jan Verheij van SNS Reaal Groep

Archief

Jan Verheij (58), lid van de raad van bestuur van SNS Reaal Groep, neemt afscheid. Per 1 september maakt hij gebruik van de mogelijkheid vervroegd uit te treden. De raad van bestuur bestaat per die datum uit bestuursvoorzitter drs. Jan Vugts, drs. Wim Blind en Wout Tuinenburg.

Verheij werkt meer dan dertig jaar in de financiële bedrijfstak, onder meer als directeur van de divisie Pensioen en Leven van direct-writer Centraal Beheer en van De Centrale. De laatstgenoemde maatschappij fuseerde in 1990 met Concordia, waardoor Verheij een van de bestuurders van het eerste uur werd van de fusiecombinatie Reaal Verzekering. Vorig jaar trad hij toe tot de raad van bestuur van SNS Reaal Groep.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.