nieuws

Afrika inspiratie DIN-congres

Archief

onlangs een lesje spiritualiteit uit de Afrikaanse wildernis gekregen

Ze kregen een programma voorgeschoteld waarin inleiders als Jan Willem Kirpestein, Bas Haring, Joop Alberda en Helga van Leur elk vanuit hun eigen vakgebied ingingen op het thema ‘spiritualiteit en duurzaam ondernemen’. Hoogtepunten waren de ‘junglewijsheden’ van de Afrikaanse gids Alan McSmith en vooral de swingende act van de ‘African Mama’s’ die, zoals Joep van de Eijkel zei “zelfs theoloog Kirpestein aan het swingen kregen”. Aan het eind van de dag werd ook de DIN Klantgerichtheidsprijs 2007 uitgereikt aan Assurantiekantoor AdviesNet Noord-Nederland.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.