nieuws

AFM publiceert WFD-brochure

Archief

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft een WFD-brochure en een Kwaliteitskenmerkendocument gepubliceerd. De WFD-brochure is bedoeld om financiële dienstverleners die te maken krijgen met de WFD daarmee op hoofdlijnen te laten kennismaken. 

Het Kwaliteitskenmerkendocument is meer bedoeld om de financiële dienstverlener een systematische toegang te geven tot de kwaliteitskenmerken (normen) van de WFD. Tevens kan dit document als een leidraad dienen voor het lezen van de WFD en het Besluit Financiële Dienstverlening (BFD). Beide documenten zijn te downloaden vanaf de website van de AFM:  www.afm.nl.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.