nieuws

AFM publiceert jaaragenda 2005

Archief

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft vandaag de jaaragenda 2005 gepresenteerd. “Als publieke organisatie met veel verantwoordelijkheden ziet de AFM het als haar plicht transparant te zijn. Niet alleen door achteraf in het jaarverslag te berichten over de behaalde resultaten, maar ook vooraf”, aldus de AFM .  In de jaaragenda staat hoe de AFM zich voorbereidt op een aantal grote, nieuwe toezichtstaken. Ook de overige (toezichts)prioriteiten en belangrijke ontwikkelingen voor 2005 worden belicht. Het 24 pagina’s tellende document is te downloaden vanaf de site www.afm.nl

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.