nieuws

Afdeling O & O Polen geopend

Archief

Schadeburo O & O te Nieuwegein heeft een kantoor in Wroclaw in Polen geopend.

Aanleiding voor oprichting van Schadeburo O & O Polska zijn de bevindingen van directeur Hans van Oosterbosch in Polen. Hij ondervond dat het fraude- en diefstalprobleem met motorrijtuigen in het Oosteuropese land zeer groot is. In samenspraak met diverse verzekeraars zijn vier afdelingen opgezet:
– een afdeling Juridische Zaken voor regres op Poolse verzekeraars en juridische bijstand aan Nederlandse verzekeraars;- een afdeling Onderzoek voor toedrachts-, schuldvraag- en fraudeonderzoeken;- een afdeling voor persoonlijke assistentie en adviezen aan Nederlandse verzekeraars;- een afdeling die fungeert als steunpunt van het VAR (Vermiste Auto Register) in Polen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.