nieuws

Afab pikt provisieverlaging Aegon niet

Archief

Het afschaffen van bonusprovisies op levensverzekeringen door Aegon is bij Afab slecht gevallen

In een mailbericht aan alle franchisenemers van dochterbedrijf Uveco stelt Afab-directievoorzitter Maasbert Schouten dat “vanaf heden GEEN producten van Aegon Leven meer gesloten dienen te worden”. Schouten biedt in hetzelfde mailtje een alternatief: het labelproduct Kapitaal Opbouw Plus Plan van Interlloyd. Dat product biedt namelijk 6% afsluitprovisie (inclusief bonus zelfs 7,5%) tegen maar 3% bij Aegon. In een reactie zegt Schouten dat de circa 45 franchisenemers vrij zijn in hun keuze van aanbieder en dat die keuze niet ten koste mag gaan van de klant. “U suggereert dat provisie hier eerst komt en dan pas de klant. Maar zo werkt dat niet bij ons.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.