nieuws

Afab op weg naar € 100 mln omzet

Archief

Afab Financiële Diensten zegt op weg te zijn naar een omzet van _ 100 mln over het lopende jaar en verwacht daarmee een nettowinst van ruim _ 30 mln te behalen.

Deze prognose heeft Afab (550 werknemers) gegeven in een bericht over de halfjaarcijfers. Afab boekte in de eerste zes maanden van 2007, mede dankzij enkele overnames, een omzetgroei van 48% tot _ 42,5 mln. Daaruit resulteerde een nettowinst van _ 13,5 mln (+56%). Het concern is trots op de groei “ondanks de verder krimpende markt voor consumentenkrediet en de eveneens teruglopende en zeer competetieve hypotheekmarkt”.
Verdeeld over de drie divisies was de omzet in de eerste helft van 2007 als volgt: intermediaire divisie _ 24,8 mln (+32%); bancaire divisie _ 6,3 mln (+259%); serviceproviding-divisie: _ 11,4 mln (+39%).
Met deze publicatie van halfjaarcijfers speelt Afab alvast in op de beurgang van de onderneming, die medio volgend jaar zal moeten plaatsvinden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.