nieuws

Afab neemt kredietportefeuille DTC over

Archief

Afab Geldservice neemt per 1 februari een deel van de kredietportefeuille van Dealer Totaal Concept (DTC) in IJsselstein over

  De portefeuille (consumptief) krediet is ondergebracht bij drie financieringsmaatschappijen: Ribank, Defam en Interbank. De circa 3.250 relaties zijn goed voor in totaal € 33 mln aan uitstaande geldleningen. DTC blijft verder als bemiddelingsbedrijf actief in (consumptief) krediet ten behoeve van de automotive-branche.  Directievoorzitter Maasbert Schouten van Afab is content met de overname van de portefeuille. “Wij hechten grote waarde aan onze sterke positie in de Nederlandse markt voor consumentenkrediet. Door acquisities en autonome groei willen wij deze positie verder versterken.” De kredietportefeuille van Afab telt nu ongeveer € 370 mln, aldus Schouten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.