nieuws

Afab koopt Xtensive

Archief

Afab Holding heeft Xtensive Franchising overgenomen van de huidige directie

Het bedrijf van eigenaar Maasbert Schouten gaat daarmee ook ondersteunende diensten bieden aan het intermediair. Daartoe is – naast de bancaire en de intermediaire tak – de divisie Afab Service Providing opgericht. De overname is tot stand gekomen op initiatief van Xtensive. Lars Spaan, Willem van der Ploeg en Johan Baars blijven de directie vormen van Xtensive. De organisatie wordt in de huidige vorm, inclusief de 25 medewerkers en labels als Aefin en Hypotheek Advies Centrum, ondergebracht in de nieuwe Afab-divisie. Bij Afab werken nu 275 FTE. Schouten verwacht dit jaar uit te komen op een totale provisie-omzet van ruim € 50 (30) mln.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.