nieuws

Afab biedt Vitesse-fan creditcard Supporters van Vitesse kunnen

Archief

een creditcard van hun club krijgen

Volgens de Arnhemse voetbalclub en hoofdsponsor Afab is dat uniek in Nederland. In Europa zijn er meer voorbeelden van voetbalclubs die een dergelijke dienst aan supporters bieden. Daaronder illustere namen als Real Madrid en Arsenal. De Vitesse Visa Card, ontwikkeld door Afab Geldservice, is uitgevoerd in de geelzwarte clubkleuren. Voor fans die voor komende voetbaljaargang een seizoenkaart kopen is de kaart gratis. Normaal kost deze ? 25 en zijn ook nog jaarlijkse bijdragen verschuldigd. Sponsor Afab maakt verder gespreide, renteloze betaling van seizoenkaarten mogelijk. Dat konden Vitesse-fans zes jaar geleden ook en daarvan maakten toen zesduizend mensen gebruik. De Vitesse Visa Card.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.