nieuws

Aevitae sluit aan op Vecozo

Archief

Als eerste volmachtbedrijf heeft Aevitae aansluiting gekregen op het zorgnetwerk Vecozo. Negenduizend zorgpraktijken en -instellingen kunnen via het Vecozo-portaal gegevens van Aevitae-verzekerden inzien en later kunnen (in fasen) zo ook declaraties worden verwerkt. Vanaf 1 februari geldt dat voor leveranciers van hulpmiddelen en in de loop van 2005 volgen andere doelgroepen.

Vecozo, dat claimt maandelijks zeventien miljoen transacties te verwerken, verwacht binnenkort nog meer volmachtbedrijven als deelnemer te verwelkomen. Vrijwel alle grote zorgverzekeraars zijn al op het netwerk aangesloten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.