nieuws

Aegon wil af van centrale afdeling automatisering

Archief

Aegon Nederland is van plan haar centrale afdeling voor ontwikkeling van informatiesystemen ISA over te dragen aan Data Process, een automatiseringsbedrijf in Amersfoort gespecialiseerd in financiële diensten.

Het overdragen van de algemene systeemontwikkelings- activiteiten van de centrale afdeling ISA past in het streven van Data Process, onderdeel van de Roccada Informatica Groep, naar versterking en uitbouw van haar marktpositie in de financiële sector.
Met Aegon Nederland heeft Data Process ‘verkennende besprekingen’ gevoerd. Een haalbaarheidsonderzoek dat binnenkort van start gaat, zal naar verwachting medio september worden afgerond.
Bij de centrale afdeling ISA werken 30 medewerkers. De systeemontwikkelingsactiviteiten die onder de verantwoordelijkheid van de business units vallen, zijn niet in de overdracht betrokken. De stafafdeling ISA blijft verantwoordelijk voor strategie en beleid op het gebied van automatisering van Aegon Nederland.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.