nieuws

Aegon vervangt KinderSpaarBeurs

Archief

Aegon vervangt het spaarkasproduct KinderSpaarBeurs per 1 januari aanstaande door het product Levensloop Junior.

Het gaat om een kapitaalverzekering gebonden aan beleggingsfondsen van Aegon. De premiebetaling ligt tussen e 20 en e 120 per maand. Er is een verzorgersdekking op beide ouders, zodat Aegon de premiebetaling overneemt als een van de ouders tijdens de looptijd overlijdt.
Nijntje
De Fortis ASR-maatschappijen Stad Rotterdam en Woudsend hebben voor de jeugd al langer de producten Nijntje Spaarplan (spaarrekening), Nijntje Beleggingsplan (kapitaalverzekering) en Nijntje Groeiplan (kapitaalverzekering) in het assortiment.
Tot het einde van dit jaar wordt daarvoor actie gevoerd, waarbij zowel rekening- en polishouders als tussenpersonen diverse Nijntje-prijzen kunnen winnen. Voorbeelden zijn: een ballonvaart in een Nijntje-luchtballon, een bezoek aan de studio van Dick Bruna en gesigneerde Nijntje-boekjes.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.