nieuws

Aegon vernieuwt garagepolis

Archief

Aegon heeft de Garageverzekering vernieuwd. De veranderingen betreffen de dekking en acceptatiecriteria.

De verzekerde bedragen voor de WAM-dekking zijn verhoogd en de eigen risico’s worden nu in het voordeel van de klant afgerond. Verder kunnen nu ook ex-dealerbedrijven en ‘dealerachtige’ bedrijven een garagepolis sluiten bij Aegon. De Garageverzekering is bedoeld voor onder meer garagebedrijven, dealers, tankstations, carrosseriebedrijven, APK-stations en autoruitreparatiebedrijven.
Verzekerde bedragen
De nieuwe verzekerde bedragen zijn voor de bedrijfsaansprakelijkheidsdekking _ 2,5 mln per aanspraak per rubriek en _ 2,5 mln per verzekeringsjaar voor alle rubrieken samen (was beide _ 2.268.901). Zaakschade door brand, brandblussen en ontploffing is tot maximaal _ 1 mln per jaar gedekt (was _ 907.560) en maximaal _ 500.000 (_ 453.780) per aanspraak.
De WAM-dekking voor eigen motorrijtuigen en klantvoertuigen bedraagt _ 2,5 mln (materiële schade) en _ 5 mln (personenschade). Dat was voorheen _ 2.268.901 per gebeurtenis. “Hiermee voldoet de Garageverzekering aan de aanpassing van de Nederlandse Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen (WAM).”
De nieuwe eigen risico’s zijn standaard _ 225 per gebeurtenis op de garagedekking en _ 225 per auto op de collectieve cascodekking tot maximaal _ 1.125 per gebeurtenis.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.