nieuws

Aegon start WFD-helpdesk

Archief

Aegon is deze maand gestart met een WFD-helpdesk voor het intermediair. Het betreft een telefonische hulplijn voor vragen over de Wet Financiële Dienstverlening. De maand juli geldt als proef. Per 1 augustus moet de helpdesk volledig operationeel zijn. 

De helpdesk wordt bemand door dertien mensen van de afdelingen Verkoop Binnen en Marketing & Verkoop Intermediair. Om te waarborgen dat de informatie zo betrouwbaar mogelijk is, onderhoudt de verzekeraar contacten met partners die nauw betrokken zijn bij de wetgeving. De helpdesk is op kantooruren te bereiken via 0800-234.66.93.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.