nieuws

Aegon Spaarkas wil levenportefeuille overdragen aan NVG

Archief

De levenportefeuille van Aegon Spaarkas wordt met terugwerkende kracht tot 1 januari jl. overgedragen aan NVG (Aegon). Dit blijkt uit een mededeling van de Verzekeringskamer in de Staatscourant van vrijdag 25 augustus.

Aegon Spaarkas is sinds dit voorjaar de voortzetting van verzekeraar Abri Leven, een werkmaatschappij van begrafenisverzekeraar Memento Mori, die in 1993 door het Aegon-concern is overgenomen. Abri Leven heeft over 1994 een premie-inkomen van ongeveer f 0,5 mln.
Indien de polishouders die een kwart of meer van het verzekerde kapitaal vertgegenwoordigen zich binnen de gestelde termijn verzetten tegen dit besluit, zal de overdracht niet doorgaan, aldus de Verzekeringskamer.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.