nieuws

Aegon sluit contract met De Loor

Archief

vervullen

Dat gebeurt in het kader van een nieuwe activiteit van de schaatsbond KNSB en Aegon, die morgen bekend wordt gemaakt. Het contract (tot 1 juli 2008 met een mogelijkheid tot verlenging) geeft Aegon ook het recht gebruik te maken van het imago van De Loor voor commerciële activiteiten. Het contract werd onder het toeziend oog van een jeugdig publiek, ondertekend op een ijsbaan in Badhoevedorp. Namens Aegon gebeurde dat door Jan Driessen, directeur Communicatie van Aegon Nederland. Vergelijkbare contracten sloot Aegon eerder met Rintje Ritsma en Ab Krook.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.