nieuws

Aegon promoot Safe- Beleggingskoopsom

Archief

Aegon promoot momenteel de Safe-Beleggingskoopsom via een serie advertenties in landelijke dagbladen.

Daarbij vraagt de verzekeraar om respons via een antwoordcoupon of een 0800-telefoonnummer. “Dat vergroot de respons”, is de uitleg van Evert Lekkerkerker, voorzitter Aegon Particulieren. “Een zeer secure procedure zorgt ervoor dat alle respondenten bij hun vertrouwde tussenpersoon terecht komen danwel in contact komen met een adviseur in de regio.”
De Safe-Beleggingskoopsom is geen garantiekoopsom. De inleg wordt minimaal vijftien jaar belegd in het Equity Fund. Is 5% rendement gehaald, dan wordt de koerswinst gestald in het Staatsleningenfonds. Aegon garandeert een rendement van 4% (bodemgarantie).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.