nieuws

Aegon-pensioen voor individu

Archief

Aegon heeft het OfferteNet uitgebreid met de individuele pensioenverzekering op basis van beschikbare premie, het Aegon Persoonlijk Pensioen.

De offertes worden compleet met concept-pensioenbrief en financiële bijsluiter online uitgebracht. Aegon verwacht het individuele pensioenproduct vooral af te zetten bij zelfstandig ondernemers en directeur-grootaandeelhouders. Deelnemers kunnen met het Aegon Persoonlijk Pensioen kiezen uit negen beleggingsmogelijkheden; de werkgever of de werknemer is eigenaar van de polis.
De polis laat ruimte voor de verzekering van ouderdomspensioen, nabestaandenpensioen (voor en na pensioendatum), wezenpensioen en arbeidsongeschiktheid. De pensioenleeftijd ligt tussen de 60 en 65 jaar.
Voor de introductie heeft Aegon een opvallende mailing ontwikkeld. In de campagne-uitingen benadrukt de verzekeraar de filosofie ‘Met Aegon Persoonlijk Pensioen levert u maatwerk’.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.