nieuws

Aegon op tweede plaats in onderzoek naar ‘Beste Werkgever’

Archief

Verzekeraar Aegon is op een tweede plaats geëindigd in het arbeidsvoorwaardenonderzoek onder de 25 grootste financiële dienstverleners, dat is uitgevoerd door het weekblad Intermediair. Pensioenfonds PGGM bezet de eerste plaats.

De beste drie zijn PGGM, Aegon en de Rabobank. PGGM wint met een straatlengte voorsprong. Volgens Intermediair is PGGM “het beste jongetje van de klas, op het irritante af”. Het pensioenfonds voorziet in allerlei luxe arbeidsvoorwaarden, zoals een eigen crèche, tennisbanen, kleedruimtes en douches.
Intermediair constateert dat onder de verzekeraars Aegon de concurrenten ver achter zich laat. “De eerst volgende zelfstandige verzekeraar OZ Verzekeringen volgt pas op plaats zeven, en wint daarmee de onderlinge wedstrijd tussen de zorgverzekeraars. Bij OZ Verzekeringen werken ook de meeste vrouwelijke managers (41,7%). Bij Aegon is 27% van de managers vrouw.
Opvallend laag eindigen Delta Lloyd en Interpolis. Zij komen in het onderzoek niet verder dan de plaatsen 20 en 21.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.