nieuws

Aegon mikt op nieuwbouw met Woon- & VrijeTijdpakket

Archief

Aegon heeft op een aantal punten de dekking van het Woon- & VrijeTijdpakket verruimd en biedt voortaan 15% korting op de premie van de opstaldekking bij nieuwbouwwoning (bouwjaar vanaf 2000). Ook het tweede huis, de stacaravan of de gehuurde vakantiewoning kunnen nu meeverzekerd worden.

Het Woon- & VrijeTijdpakket biedt particulieren een dekking tegen vrijwel alle schades in en buiten het huis. De wijzigingen komen onder meer neer op 15% nieuwbouwkorting op de opstalverzekering voor huizen gebouwd vanaf januari 2000. Verder zijn antennes en zonweringen nu standaard meeverzekerd op de rubriek Woonhuis en is een nieuwe rubriek toegevoegd: tweede Risicoadres (voor vakantiewoningen, tweede huis, stacaravan, De standaard verzekerde bedragen voor audio-, visuele- en computerapparatuur is verhoogd naar _ 5.000 en voor lijfsieraden naar _ 1.000. De dekking is bovendien gegarandeerd tegen onderverzekering, en geldt ook buiten de woning.
Binnen de rubriek Aansprakelijkheid geldt nu ook dekking voor elobikes, aanhangwagens en caravans. De rubriek Vakantie-Jaarverzekering is nu als losse rubriek te sluiten en het standaard verzekerd bedrag voor annuleringskosten is verhoogd naar _ 3.000 per reis.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.