nieuws

Aegon: korting bij combineren polissen

Archief

Aegon biedt een premiekorting aan verzekerden die behalve een autoverzekring ook een woonpakketpolis hebben gesloten bij de maatschappij.

De premiekorting geldt voor autoverzekerden met een Nieuw-voor-Nieuw-polis, de Blij(f) Rijden-polis, of de Aegon 3+-polis en bedraagt 5% over de premie voor de autoverzekering, inclusief aanvullende dekkingen zoals rechtsbijstand en ongevallen-inzittenden.
Op de twee eerstgenoemde autopolissen biedt Aegon tevens een 10%-premiekorting, indien de auto is voorzien van een ingebouwd anti-diefstalsysteem.
Het Zon-tarief van Aegon is verbeterd: het tarief geldt nu ook voor auto’s met een cataloguswaarde van maximaal f 60.000 (was f 50.000).
Vervanging of reparatie van autoruiten kan voortaan ook plaatsvinden bij een van de veertig vestigingen van de Autotaalglas-keten. Aegon werkte al samen met Carglass.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.