nieuws

Aegon en Fortis ASR overwegen niet-rokerstarieven

Archief

Aegon en Fortis ASR, twee van de laatste maatschappijen die nog geen rokerstarieven hanteren in hun overlijdensrisicoverzekeringen, denken na over het differentiëren van hun risicopremies op basis van gezondheidskenmerken als roken en gewicht

Aegon zegt nog geen zicht te hebben op een beslissing over niet-rokerstarieven; Fortis ASR verwacht in de tweede helft van het jaar meer te kunnen melden. “Mede op grond van marktontwikkelingen en onze concurrentiepositie bezien wij welke gezondheidsaspecten zich lenen voor premiedifferentiatie, zonder al te zeer afbreuk te doen aan het solidariteitsprincipe.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.