nieuws

Aegon: 1-uursservice hypotheekaanvragen

Archief

Begin volgende maand start Aegon met een 1-uursservice voor hypotheekaanvragen.

Om offerteaanvragen sneller te kunnen verwerken, is een nieuwe werkwijze ontwikkeld. Daartoe wordt de huidige software Aepax-Plus Hypotheken overboord gezet. Vanaf komende maand zijn alle hypotheekproducten van Aegon opgenomen in de vergelijkingspakketten Castle en Efdécé. De elektronische gegevensuitwisseling zal verlopen via het Hypotheken Data Netwerk (HDN). De HDN-faciliteit is standaard in Castle en Efdécé opgenomen. Aanvragen die volgens de nieuwe werkwijze worden aangeleverd, resulteren binnen een uur in een offerte of afwijzing.
Tussenpersonen die nu alleen werken met Aepax-Plus, kunnen daarvan voorlopig gebruik blijven maken. Aegon streeft ernaar deze groep voor eind dit jaar een gratis pakket van Castle aan te bieden, waarin alleen Aegon-producten zijn opgenomen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.