nieuws

Adviseurs gezocht voor Beveiligingshypotheek

Archief

Hena Financiële Diensten is voor de verkoop van de Beveiligingshypotheek (zie ook AM 10) een samenwerking gestart met de Woonwebsite en Huizen-Online. Eerder werd al met Essent een overeenkomst gesloten.

Voor de verkoop van het product zoeken de partners 500 intermediairs, die de hypotheek exclusief gaan verkopen. Adviseurs worden gelokt met de leus ‘meer leads, meer omzet, meer winst’. De nieuwe samenwerking houdt in dat de intermediairs op beide sites vermeld worden.
Klanten die de beveiligingshypotheek sluiten, krijgen tegen een geringe meerprijs het HomeSafety-systeem van Essent geïnstalleerd. Alle hypotheekvormen zijn mogelijk; voor de geldverstrekker heeft de klant de keuze uit onder meer Bouwfonds, ING Bank, Bank of Scotland en BLG Hypotheken. Daarnaast wordt samengewerkt met Generali.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.