nieuws

Adviesplus naar 25 kantoren

Archief

Serviceorganisatie Adviesplus heeft met Laurens Otte Hypotheken & Pensioenen (Goor) onlangs het 25e kantoor aangesloten.

De formule, ontwikkeld door Xtensive en PMJ Beheer, richt zich op het kleinere tot middelgrote intermediair. De diensten kunnen worden afgenomen in drie modules: inkoopdiensten voor hypotheken en levensverzekeringen, een online schadeverzekeringsmodule en ondersteuning op marketing- en internetgebied.
Bij de hypotheek- en levenmodule houdt het kantoor een eigen aanstelling bij de geldgever of maatschappij. De module omvat het gebruik van de software Hypobox, kennisondersteuning via de Hofstaete Kennisgroep en een telefonische helpdesk. De module kost exclusief BTW maandelijks _ 100.
De schademodule biedt de mogelijkheid om op Adviesplusdirect.nl via het systeem van Intrasurance online polissen te sluiten. Dat kost – eveneens exclusief BTW – eenmalig _ 1.000 en maandelijks _ 100. De derde module (kosten _ 25 per maand exclusief BTW) biedt ondersteuning bij marketingacties en korting op de tarieven van Dossiernet bij het bouwen van een eigen site.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.