nieuws

Advieslounges Zwitserleven blijven

Archief

Zwitserleven heeft één van de twee Advieslounges verplaatst. Na een proefperiode van ruim twee jaar is besloten door te gaan met het concept.

Zwitserleven gaat door met de twee Advieslounges, die eind 2005 zijn geopend in Amsterdam en Scheveningen. De laatste vestiging is onlangs verhuisd naar de Lange Houtstraat in het centrum van Den Haag. “Door de groei in het aantal adviseurs werd de locatie aan de haven in Scheveningen te klein.” Ook in Amsterdam wordt nog naar een groter alternatief gezocht voor het huidige onderkomen aan de Overtoom.
Zowel de vestiging in Amsterdam als die in Den Haag telt vijf adviseurs. Het franchiseconcept werd als proef gelanceerd, waarna een beslissing over de voortzetting ervan lange tijd uitbleef. Het oorspronkelijke doel was om dertig advieslounges in ons land te openen. “Voorlopig houden we het op deze twee vestigingen”, zegt woordvoerder Frits Hendrikx nu.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.