nieuws

Adviesbureau voor verzekeraars van start

Archief

In Soest is Victis Advies operationeel geworden, een adviesbureau dat zich richt op de (her)inrichting en verbetering van organisaties van onder meer verzekeraars.

Victis, dat binnenkort naar de Edisonbaan in Nieuwegein verhuist, is opgericht door Jan Patijn (51) en Arnoud Ringelberg (29). Laatstgenoemde is gespecialiseerd in het actuariaat en de pensioenpraktijk en onder meer in dienst geweest van Mn Services, Kröller Boom Groep en DIN Adviesgroep. Patijn is onder meer informaticus en bedrijfskundige.
Het nieuwe bureau wil niet alleen maar adviseren, maar wil ook in teamverband verantwoordelijk zijn voor de uitvoering. Hun motto luidt dan ook ‘met de laarzen de blubber in’. Bovendien wil Victis Advies bij projecten die moeten leiden tot efficiencyverbetering onder voorwaarden een resultaatverplichting aangaan.
Het motto van Jan Patijn (links) en Arnoud Ringelberg is: ‘met de laarzen de blubber in’.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.