nieuws

Adviesboekje over declareren door het intermediair

Archief

Adviesbureau D&O heeft een boekje uitgebracht met praktische informatie voor assurantiekantoren die overwegen geheel of gedeeltelijk te gaan werken met declaraties.

Bij het verschijnen van dit boekje merkt D&O-topman Jurjen Oosterbaan Martinius met nadruk op: “Ik ben ervan overtuigd dat veel assurantiekantoren er verstandig aan doen om in de markt van particuliere verzekeringen de provisiegewijze beloning als hoofdvorm van honorering te blijven beschouwen. Toch stellen zowel assurantiekantoren als accountmanagers van verzekeringsmaatschappijen ons steeds vaker de vraag aan welke zaken zij moeten denken als een assurantiekantoor toch in bepaalde gevallen wil gaan werken met declaraties”.
Het boekje ‘De declaratie onderzocht’ telt 81 pagina’s en kost ( 125 (exclusief btw en verzendkosten). Het is te bestellen bij D&O Kwaliteits Management, tel. 033-254.20.48 (fax 033-254.20.49).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.