nieuws

Adee In Ede is het arbeidsdeskundig bureau Adee (ArbeidsDeskundige

Archief

Expertise Ede) van start gegaan

Het bureau richt zich naast arbeidsdeskundige expertise onder meer op schadevaststelling en arbeidsongeschiktheidsbeoordeling. De vier arbeidsdeskundigen en de arbeidscoach hebben allen ervaring opgedaan bij onder andere Cunningham. Kartelvorming Het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden heeft bij de NMA een klacht ingediend tegen de zorgverzekeraars wegens kartelvorming. De aanleiding is de weigering van de regiovertegenwoordiger om in te stemmen met het plan van het ziekenhuis om een zelfstandige BV te maken van de KNO-afdeling. De regiovertegenwoordiger zit namens alle zorgverzekeraars aan tafel bij onderhandelingen tussen een ziekenhuis en de lokale verzekeraar.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.