nieuws

Active en FDP

Archief

Active Software Solutions (Zeist), onderdeel van Active, heeft een overeenkomst gesloten met het Amerikaanse Financial Data Planning Corporation (FDP) voor de vertegenwoordiging en afzet van diverse softwaresystemen voor het bank- en verzekeringswezen in Nederland en Europa.

Active Software Solutions (Zeist), onderdeel van Active, heeft een overeenkomst gesloten met het Amerikaanse Financial Data Planning Corporation (FDP) voor de vertegenwoordiging en afzet van diverse softwaresystemen voor het bank- en verzekeringswezen in Nederland en Europa.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.