nieuws

Actiekorting loopt door

Archief

Delta Lloyd heeft de kortingsactie van het Verzekeringspakket Particulieren, die in september van start ging, verlengd tot 30 april. Tot die datum krijgen particuliere klanten die dit pakket afsluiten, 15% actiekorting op acht verzekeringen. Deze korting komt naast de pakketkorting die kan oplopen tot 12,5%.

Sneeuwdruk
Nationale-Nederlanden heeft de dekking van de bedrijfsmatige brandverzekeringen uitgebreid, waardoor schade door sneeuwdruk, accumulatie van regen- en/of smeltwater en hagelinslag voortaan ook wordt vergoed. Dat geldt ook als de schade mede het gevolg is van constructiefouten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.