nieuws

Actief Adviesgroep failliet

Archief

De rechtbank Amsterdam heeft het faillissement uitgesproken over Actief Adviesgroep en Verzekeringen. Het kantoor was gevestigd in Utrecht en sinds vier maanden eigendom van de Stichting FAB Amersfoort. Onder deze stichting, bestuurd door Peter van der Pluijm, vallen verder een eetcafé, kapsalon, transportbedrijf en de Garant Adviesgroep (ook handelend als W&W Assurantiën). Volgens curator Den Hollander hebben werknemers het faillissement aangevraagd. Afgaande op de jaarstukken over 2004 zijn dat er zeven.

Tot december was Actief Adviesgroep eigendom van de heer Kiliçarslan en huisde het kantoor in Amsterdam in hetzelfde pand als De Gouden Vis Verzekeringen. Volgens de eigenaar van dit kantoor, Tom van Doorn, is dat de enige link tussen beide bedrijven. “Zij deden veel in auto- en bedrijfsverzekeringen, vooral voor Turkse klanten. De Gouden Vis doet eigenlijk alleen maar hypotheken.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.