nieuws

Actie SNS Bank

Archief

Klanten die een hypotheek met SNS Woonlastenverzekering sluiten bij SNS Bank, krijgen van 8 september tot 1 november 0,1% rentekorting. De korting geldt voor rentevaste periodes t/m 5 jaar en alleen als minstens 50% van de hypotheeklasten is gedekt, met een minimaal verzekerd bedrag van e 350.

Actie Ohra
Klanten die bij Ohra Bank een persoonlijke lening of doorlopend krediet sluiten, krijgen een gratis jaarabonnement op de Geldgids van de Consumentenbond t.w.v. e 36,50. De actie loopt t/m 31 oktober. De Geldgids gaf de leningen van Ohra onlangs het predikaat ‘aanrader’.
Topland naar Avéro
De agrarische verzekeraar Topland is sinds kort binnen Achmea geïntegreerd in het schadeverzekeringsbedrijf van Avéro. Feitelijk is alleen de operationele aansturing veranderd; voor de medewerkers verandert er niets. Topland was al in Leeuwarden gevestigd, in hetzelfde pand als Avéro. Vorig jaar werd de glastuinbouwportefeuille van Aegon (jaarpremie e 10 mln) overgenomen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.