nieuws

Actie London met doorlopende bromfietsverzekering

Archief

Wie tussen 1 oktober en 1 maart een doorlopende bromfietsverzekering bij London Verzekeringen sluit, ontvangt een eenmalige korting van 10% op de jaarpremie.

De kortingsactie op de doorlopende bromfietsverzekering van London is primair gericht op verzekerden die er al een bromfietspolis hebben lopen. Zij hebben van London een RDW-informatiepakket toegestuurd gekregen over het nieuwe bromfietskenteken. Bij het pakket is een kaart gevoegd over de nieuwe doorlopende bromfietsverzekering, met een coupon die goed is voor een persoonlijke eenmalige korting van 10% op de jaarpremie.
Voor het intermediair ontwikkelde London een e-mailnieuwsbrief en een voorbeeldbrief om de nieuwe verzekering nog eens duidelijk bij hun klanten onder de aandacht te brengen. Ook is promotiemateriaal in de vorm van een raamposter en een tafeldisplay ontwikkeld.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.