nieuws

Achmea’s Groene Polis wint milieuprijs

Archief

Het ‘Ei van Columbus’, een milieuprijs voor innovatie en duurzaamheid, is in de categorie ‘dienstverlening’ toegekend aan de Groene Polis van Achmea. Bij deze autoverzekering wordt schade gerepareerd met gebruikte auto-onderdelen.

De ontwikkeling van de polis, waarvan Achmea er inmiddels 70.000 heeft gesloten, is gesubsidieerd door de Europese Commissie. De prijs – een geldbedrag van f 30.000 en een wisseltrofee – is beschikbaar gesteld door het ministerie van Vrom.
De jury roemde onder meer de brancheoverschrijdende samenwerking tussen de verzekeraar en demontage-, transport- en schadeherstelbedrijven. De Groene Polis wordt gevoerd door de Achmea-dochters Groene Land, Centraal Beheer, FBTO en Zilveren Kruis.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.