nieuws

Achmea Zorg richt zich op krantenlezers

Archief

Lezers van bepaalde regionale kranten krijgen korting op een ziektekostenverzekering en aanvullende (fonds)verzekering van de Achmea-labels Zilveren Kruis, Groene Land en FBTO. “In het Utrechts Nieuwsblad, de Twentsche Courant Tubantia, BN/De Stem, de Stentor en nog vijf andere regionale kranten van het Wegenerconcern hebben op de servicepagina voor abonnees kortingsadvertenties gestaan voor ziektekostenverzekeringen”, zegt Achmea-directeru Arné Boom. “Er wordt 5% korting gegeven op een ziektekostenverzekering, en 5% op een aanvullende (ziekenfonds)verzekering. De normale acceptatieprocedure wordt gevolgd.” 

Op dit moment heeft de actie 400 offertes opgeleverd. “Er kan nog meer komen, de actie loopt in ieder geval tot het eind van februari.” Van Boom zegt dat Achmea met de actie preludeert op de nieuwe basisverzekering waarin het aanboren van affinity-groups belangrijker zal zijn dan nu. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.