nieuws

Achmea-vestiging Haarlem in juni dicht

Archief

De 300 medewerkers van de Zilveren Kruis Achmea-vestiging in Haarlem gaan begin juni verhuizen naar Noordwijk en Amsterdam. “De afdelingen van klantenorganisatie, zoals telefonie, post en callcenter gaan naar Amsterdam. Dit betreffen zo’n 150 medewerkers. De afdelingen van declaratieservice, ook 150 mensen, verhuizen naar Noordwijk”, aldus woordvoerster Nienke Sneller van Achmea Zorg.

Ter voorbereiding op de basisverzekering heeft Achmea Zorg besloten het aantal vestigingen terug te brengen. Vorig jaar werd al bekend dat de vestiging van Groene Land in Meppel en de twee kantoren in Zwolle worden samengevoegd in een nog nieuw te bouwen pand in Zwolle. Eind 2006 moet die verhuizing zijn afgerond.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.