nieuws

Achmea-toren

Archief

Op advies van TNO gaat Achmea een deel van de 6.500 gevelplaten van de Achmea-toren versterken met extra verankeringen. TNO heeft aangegeven om welke platen het gaat. Na de stormen afgelopen december en februari, waarbij enkele gevelplaten naar beneden vielen, is op alle platen een tijdelijke beveiliging aangebracht.

Europeesche-skating
@PLT De Europeesche is dit jaar hoofdsponsor (vorig jaar subsponsor) van het Rotterdamse evenement Wednesday Night Skate. De skate-tochten, die tot en met 20 augustus op zes achtereenvolgende woensdagavonden worden gehouden, vinden nu plaats onder de naam Europeesche Verzekeringen Wednesday Night Skate.
Postbank-taxatie
De Postbank biedt (potentiële) klanten voor een hypotheek, een goedkope taxatieservice. De kosten zijn 0,11% van de hoogst getaxeerde waarde(marktgemiddelde 1,65%-1,85%) met een minimum van e190. De service wordt verleend via de Taxatheek, een keten van twaalf NVM-erkende vestigingen. Opmerkingen:

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.