nieuws

Achmea opent eerste fitnesscentrum

Archief

In Rotterdam (Hoogvliet) is het eerste Achmea Health Center, een fitnesscentrum, geopend. Er moeten vijftig van zulke centra komen.

De fitnesscentra maken deel uit van Achmea Health Services een leeftstijlconcept voor individuele ziektekostenverzekerden van de Achmea-bedrijven Zilveren Kruis, Groene Land en PWZ. Het is de bedoeling dat er binnen drie jaar vijftig van zulke centra zijn. Dat is inclusief de dertig centra van de fitnessketen Teije Wellness – waarin Achmea een belang van 75% heeft – die zullen worden omgedoopt in Achmea Health Centers.
De centra staan open voor iedereen, maar verzekerden van genoemde verzekeraars krijgen korting: 50% op het inschrijfgeld van circa ( 150, 20% op de contributie van circa ( 1.000 per jaar en 50% op eventuele cursussen in de centra. De Rotterdamse fitnessclub heeft al achthonderd leden ingeschreven. Het zijn voornamelijk Zilveren-Kruis-verzekerden.
In oktober komt Achmea met een ‘gezondheidswebsite’.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.