nieuws

Achmea komt met nieuw blad voor zakelijke markt

Archief

People [at work] is de titel van een nieuw magazine dat Achmea stuurt aan verzekerden voor wie de werkgever VerzuimPrevent heeft gesloten.

In het voorjaar kwamen de Achmea-maatschappijen Zilveren Kruis, PWZ en Groene Land met VerzuimPrevent, een pakket waarmee de werkgever verzuim van zijn medewerkers kan voorkomen. Inmiddels is het pakket gesloten voor zo’n 50.000 verzekerden (werknemers en meeverzekerden). Met VerzuimPrevent verzekert de werkgever zich van begeleiding, hulp, gemak en kortingen op diensten met betrekking tot het voorkomen van ziekteverzuim. Het kan onder meer gaan om het inschakelen van thuiszorg, en om het aanbieden van leefstijltrainingen, mediation en psychologische interventies. De werkgever kan het pakket sluiten voor werknemers met een particuliere- en met een ziekenfondsverzekering. Het pakket kost e 15 per werknemer per jaar.
“Om het pakket voor het voetlicht te brengen hebben wij een nieuw blad gelanceerd”, aldus Fred Ling, directeur Klantenorganisatie van Zilveren Kruis. Het richt zich – anders dan het blad Achmea Health, dat alle ziektekostenverzekerden van Achmea krijgen – specifiek op de werknemer. Het blad is niet (zoals Achmea Health) in de kiosk te koop.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.